STAND VAN ZAKEN opbrengsten

Ondanks de mooie opbrengsten van de afgelopen jaren, ook in Corona tijd, is er geen voetbalkooi op het sportpark. Een combinatie van factoren ligt daaraan ten grondslag. De belangrijke reden is de herinrichting van de sportvelden als gevolg van de mogelijke verhuizing van de tennisvereniging. Dit heeft ook weer invloed op het onderhoud en de vervanging van onze huidige velden door de gemeente. Door de onzekerheid die dit met zich meebrengt, hebben we besloten om de investering in een voetbalkooi niet te doen. We willen voorkomen dat we nu geld investeren in een voetbalkooi die we later moeten verwijderen/verplaatsen. Het is nog onduidelijk hoe lang de besluiten over herinrichting en eigen beheer en onderhoud van de velden op zich laten wachten. Er is nog geen zicht op een overeenkomst. Afhankelijk van een definitieve overeenkomst bepalen we of het veld nog past en gewenst is.

WAT hebben we al wel gekocht voor de jeugdteams: 

FC Breukelen wil niet wachten met investeren voor de jeugd. Er is voor de jeugd extra specialistisch trainingsmateriaal. Zo kan het jeugdopleidingsplan dat de jeugdtrainers gepresenteerd hebben gekregen uitgevoerd worden met het gebruik van de juiste trainingsmiddelen. We hebben o.a. voetvolleynetten, hordes, loopladders, doelschietset, maar ook een smart goal set aangeschaft. Voor de jongste jeugd zijn er ook nieuwe en kleinere ballen gekocht.
Met de smart goal set, kunnen we de jeugd op een interactieve manier verschillende oefeningen aanbieden. 

WAAR SPAREN WE DIT JAAR VOOR? 

Dit jaar willen we de opbrengsten besteden aan een nieuw doel. Heb je een goed idee waar we de opbrengst van de oliebollenactie aan kunnen besteden laat het weten aan de jeugdcommissie van FC Breukelen. Mailadres: jeugdcommissie@fcbreukelen.nl

de CLUB een WARM HART TOEDRAGEN EN WILLEN sponsereb / DONEREN?

FC Breukelen biedt vele mogelijkheden voor sponsoren om zich onder een breed publiek te presenteren en hun maatschappelijke betrokkenheid te tonen. Met een professioneel jeugdplan en een duidelijke visie, waarin steeds meer gediplomeerde (jeugd-) trainers aan het werk zijn binnen de vereniging, kan FC Breukelen op voetbalgebied de toekomst rooskleurig tegemoet zien.

 

Met uw sponsoring kunnen we een belangrijke maatschappelijke bijdrage leveren, door voetbal voor alle kinderen in Breukelen en omgeving mogelijk te blijven maken. Naast het feit dat u dit mogelijk maakt, profiteert uw bedrijf van de positieve uitstraling van een betrokken vereniging met een breed draagvlak in Breukelen en omgeving!

 

Het is voor iedereen mogelijk te laten zien dat men FC Breukelen een warm hart toedraagt. Dat is al mogelijk door de vereniging te ondersteunen door middel van een donatie. Uiteraard bepaalt u zelf de hoogte van het bedrag. Naast onderstaande voorbeelden kunt u ook sponsoren op maat. Bijvoorbeeld trainingspakken of tassen voor een team!

 

Neem voor meer informatie hierover contact op met de met de jeugdcommissie, u kunt hen bereiken door een e-mail te sturen naar: jeugdcommissie@fcbreukelen.nl.

Help de jeugd

Bronze donatie

€ 5,00
Help de jeugd

Bronze donatie

€ 5,00

Alle beetjes helpen om het voetbal mogelijk te maken. Zo hebben we voor € 5 een trainingshesje en voor € 30 alweer een goede trainingsbal voor de jeugd. 

 

Meer doneren? Dat is geweldig!
Kies bij aantallen x € 5,00 het bedrag dat u wilt doneren. 

Help de jeugd

Silver donatie

€ 100,00
Help de jeugd

Silver donatie

€ 100,00

Met een donatie van € 100,00 kunnen we de jeugd voorzien van nog meer materialen wat hun voetbal ontwikkelingen bevordert. Daarnaast wordt u vriend van de jeugd en krijgt u naamsvermelding op de website www.fcbreukelen.nl en alle social media platformen. 

 

Meer sponseren? Dat is geweldig!
Kies bij aantallen x € 100,00 het bedrag dat u wilt doneren. 

Help de jeugd

Gold donatie

€ 250,00
Help de jeugd

Gold donatie

€ 250,00

Hetzelfde als zilver, alleen uitgebreid met:

  • Bordvermelding in de sportkantine FC Breukelen.
  • Mogelijkheid voor diverse promotionele activiteiten op het sportcomplex.


Met deze bijdragen kunnen we specialistische trainingsmaterialen aanschaffen maar eventueel ook leuke activiteiten organiseren voor de jeugd. Heeft u een goed idee laat het de jeugdcommissie weten.

Meer sponseren? Dat is geweldig!
Kies bij aantallen x € 250,00 het bedrag dat u wilt doneren.