laten we, met z' n allen,  dit jaar, een voetbalkooi realiseren!

Al jaren bakken vrijwilligers van FC Breukelen in november oliebollen voor de verkoop op onder meer de weekmarkt en de Driestroom in Breukelen en daarnaast probeert de jeugd de oliebollen aan de deur te verkopen. De opbrengst van de verkoop van zo'n 10.000 oliebollen is bestemd voor de jeugd van de voetbalvereniging uit Breukelen. Er wordt al een paar jaar gespaard voor een voetbalkooi, maar helaas zijn we er nog niet. 

 

Waarom een voetbalkooi?

De voetbalkooi  kan door alle kinderen uit Breukelen worden gebruikt op het moment dat het sportpark geopend is. 

Om jongeren in Breukelen de gelegenheid te geven om zonder overlast voor de buurt samen te sporten, wilt FC Breukelen een voetbalkooi aanleggen. Hiermee wilt FC Breukelen het sport en bewegen voor de jeugd in Breukelen stimuleren. In de voetbalkooien vormt de jeugd een grote hechte groep, waar het niet uitmaakt of je lang, groot, autochtoon of allochtoon bent. De bal zorgt voor saamhorigheid met één gezamenlijke liefde: voetbal. En wat is er nou mooier dan deze passie te combineren met een stukje beweging. De meeste ouders zien hun kinderen liever buiten bewegen dan achter de Playstation of Xbox zitten. Om deze reden hebben voetbalkooien naast een maatschappelijke functie ook nog andere positieve effecten.

helpt u ons ook mee? 

Hoe werkt het?

Heel simpel:

  • Er zijn drie donerings mogelijkheden;
  • Doneren kan al vanaf € 5,00;
  • Door middel van de aantallen te selecteren is meer doneren ook mogelijk;
  • Selecteer het aantal;
  • Na donering gaat u naar het winkelwagentje;
  • Volg de stappen om af te rekenen.

Doneer

€ 5,00

Doneer

€ 5,00

Help mee om de voetbalkooi te realisreen. Door middel van uw donatie kan FC Breukelen sneller een voetbalkooi plaatsen voor de jeugd.  

Meer doneren? Dat zou super zijn!
Kies bij aantallen x € 5,00 het bedrag dat u wilt doneren. 

 

Help mee om de voetbalkooi  te realiseren. Door middel van deze donatie komt u met uw (bedrijfs)naam op het bord 'mede mogelijk gemaakt door' naast de voetbalkooi.

Meer doneren? Dat zou super zijn!
Kies bij aantallen x € 100,00 het bedrag dat u wilt doneren. 

Help mee om de voetbalkooi te realiseren. Door middel van deze donatie komt uw bedrijfsnaam inclusief logo op een heuse reclamebord in de voetbalkooi te staan. Een betere reclame voor uw bedrijf is er niet!! Het reclamebord zal minimaal twee jaar lang blijven hangen. 

Meer doneren? Dat zou super zijn!
Kies bij aantallen x € 500,00 het bedrag dat u wilt doneren. 

Hoe leuk zou het zijn, wanneer we misschien toch op korte termijn een voetbalkooi kunnen realiseren?! Hoe zou dat er dan uit komen te zien? 

 

 

Een voetbalkooi van 10 bij 20 meter met doelafmeting 3 bij 2 meter en aan de zijkanten optioneel 4 kleine (panna) doelen en/of bording waar de namen van sponsoren komen te hangen. De voetbalkooi zal komen tussen het hoofdveld en veld 2.